ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
   
   
   
   
   
  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ



Λέγεται ότι όπως το σαλάμι έτσι και το λουκάνικο, είναι ιταλικής προέλευσης αφού μέχρι και σήμερα οι παλιοί Λευκαδίτες το ονομάζουν σαλτσότο ή σαλτάτσιο.

  Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ



Το φρέσκο χοιρινό κρέας κόβεται σε κιμά, έπειτα ζυμώνεται με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, ζάχαρη και ενθυκεύεται σε έντερο. Το λουκάνικο δεν είναι προϊόν ωρίμανσης οπότε όσο πιο φρέσκο είναι τόσο το καλύτερο.
  ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ




    Συστατικά : Νωπό χοιρινό, μπαχαρικά, αλάτι, σκόρδο, ζάχαρη.
    Συντηρητικά : νιτρώδες νάτριο, νιτρικό κάλιο.

     

  Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ



Η εταιρεία Κατωπόδη-Ντελημάρη το συσκευάζει σε αεροστεγή συσκευασία προκειμένου να διαφυλάξει την ποιότητα και τη γεύση του. Διατηρείται στη συντήρηση για 3 μήνες.

  ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ.....



Μπορείτε να το φτιάξετε σπετσοφάϊ, τηγανιτό ή ψητό. Ιδανικό είναι και για μακαρόνια ή πίτσα σε συνδυασμό με πολτό ντομάτας, κρεμμύδι και πιπεριά.
 
  © 2007 ΝΤΕΛΗΜΑΡΗΣ   Σχεδίαση & Ανάπτυξη Imagenet