ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Φρέσκα σφάγια από ολόκληρο χοιρινό διατηρούνται στα ψυγεία μέχρι τρεις ημέρες στους 0°C
1 |
2
Στο παραπάνω πλαίσιο επιλέγετε φωτογραφίες από το ίδιο στάδιο παραγωγής
<<Πρώτο | <Προηγούμενο
1 |
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
Επόμενο>
|
Τελευταίο>>
Στο παραπάνω πλαίσιο επιλέγετε φωτογραφίες και κείμενο από επόμενο ή προηγούμενο στάδιο παραγωγής
© 2007 ΝΤΕΛΗΜΑΡΗΣ
Σχεδίαση & Ανάπτυξη Imagenet