ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 
Από το ψυγείο έρχεται για επεξεργασία. Βγάζουμε τα κόκαλα και τα νεύρα. Ξεχωρίζουμε το ψαχνό από το λίπος και το κόβουμε σε κομμάτια. Πάντα από τεχνίτες του είδους, στο χέρι, για απόλυτο έλεγχο ποιότητας. Στη συνέχεια το καθαρό κρέας πηγαίνει στη μηχανή του κιμά.
 
   
Στο παραπάνω πλαίσιο επιλέγετε φωτογραφίες από το ίδιο στάδιο παραγωγής
<<Πρώτο | <Προηγούμενο Επόμενο> | Τελευταίο>>
Στο παραπάνω πλαίσιο επιλέγετε φωτογραφίες και κείμενο από επόμενο ή προηγούμενο στάδιο παραγωγής

 

 
  © 2007 ΝΤΕΛΗΜΑΡΗΣ   Σχεδίαση & Ανάπτυξη Imagenet