ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 
Εδώ γίνεται η ωρίμανση, σε σταθερή υγρασία και θερμκρασία, για 8-18 ημέρες. Το μικροκλίμα τηε Λευκάδας δίνει το μοναδικό άρωμα και τη γεύση στο σαλάμι αέρος.
 
   
Στο παραπάνω πλαίσιο επιλέγετε φωτογραφίες από το ίδιο στάδιο παραγωγής
<<Πρώτο | <Προηγούμενο Επόμενο> | Τελευταίο>>
Στο παραπάνω πλαίσιο επιλέγετε φωτογραφίες και κείμενο από επόμενο ή προηγούμενο στάδιο παραγωγής

 

 
  © 2007 ΝΤΕΛΗΜΑΡΗΣ   Σχεδίαση & Ανάπτυξη Imagenet