ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Εδώ γίνεται η ωρίμανση, σε σταθερή υγρασία και θερμκρασία, για 8-18 ημέρες. Το μικροκλίμα τηε Λευκάδας δίνει το μοναδικό άρωμα και τη γεύση στο σαλάμι αέρος.
1
| 2
Στο παραπάνω πλαίσιο επιλέγετε φωτογραφίες από το ίδιο στάδιο παραγωγής
<<Πρώτο
|
<Προηγούμενο
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
| 7 |
8
Επόμενο>
|
Τελευταίο>>
Στο παραπάνω πλαίσιο επιλέγετε φωτογραφίες και κείμενο από επόμενο ή προηγούμενο στάδιο παραγωγής
© 2007 ΝΤΕΛΗΜΑΡΗΣ
Σχεδίαση & Ανάπτυξη Imagenet