ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 
Βάζουμε τον κιμά, που είναι καθαρό κρέας, σ' ένα μεγάλο μίξερ μαζί με το λίπος, που το έχουμε κόψει σε μικρούς κύβους. Προσθέτουμε σκόρδο πολτοποιημένο, αλάτι και πιπέρι ολόκληρο.
 
   
Στο παραπάνω πλαίσιο επιλέγετε φωτογραφίες από το ίδιο στάδιο παραγωγής
<<Πρώτο | <Προηγούμενο Επόμενο> | Τελευταίο>>
Στο παραπάνω πλαίσιο επιλέγετε φωτογραφίες και κείμενο από επόμενο ή προηγούμενο στάδιο παραγωγής

 

 
  © 2007 ΝΤΕΛΗΜΑΡΗΣ   Σχεδίαση & Ανάπτυξη Imagenet